zaterdag 26 april 2014

Lentefee

De lentefee (ontwerp Pippilotta). Gemaakt van wolvilt en frescovilt. Doordat het frescovilt dikker is dan gewoon wolvilt blijft ze ook goed staan.


zondag 20 april 2014

Magical Forest

Aan deze paddestoel was ik in de herfst al begonnen maar toen kwamen er weer allerlei andere dingen tussendoor. Dus nu toch maar eens afgemaakt. Het blijft een plaatje en ik vind het ook echt iets magisch hebben.

woensdag 16 april 2014

Schildpad Stoffel

Vorige week was ik naar de open dagen bij Handwerkatelier Sari. Wat een geweldige winkel is dat. Echt zoveel materialen, pakketten, vilt en heel veel sprookjesvilt. Ik ben blij dat de winkel hier niet om de hoek zit maar dat ik er toch wel echt een stuk voor moet rijden. Dus volgend jaar ga ik zeker weer naar de open dagen.
Als je ooit in Den Haag bent is het zeer aan te raden eens bij Sari langs te gaan.

Er stonden heel veel voorbeelden van pakketten. Zo lag deze schildpad er ook. Ik was samen met een vriendin die zwanger is, dus die kijkt toch met andere ogen. In deze schildpad zit een rammeltje en zeer geschikt als kadootje voor een baby.

Het is een ontwerp van Jit Design. Ik kende het wel maar als je het dan in het echt ziet liggen is hij toch een stuk leuker dan op een plaatje.

maandag 14 april 2014

Sluiervisjes

Dit pakketje had ik al een tijdje liggen. Een eenvoudig werkje voor tussendoor. Ze zijn erg leuk om te zien. Nu nog een vissenkom en dan is het plaatje af. Makkelijke visjes die geen verzorging nodig hebben. Echt prima voor op de kinderkamer. Het is een ontwerp van de Vrolijke Viltvriendjes.

woensdag 9 april 2014

Paddestoel met muizen

 Ik had al een tijd de paddestoel af en 1 muis. Deze week de andere er maar eens bij gemaakt. De paddestoel is helemaal van sprookjesvilt gemaakt.

 
De paddestoel is ca. 20 cm hoog en de muizen zijn ca. 12 cm. Beiden zijn een ontwerp van Atelier Duimelotje.

Ook nog een binnen foto. De kleuren komen dan toch beter uit.

donderdag 3 april 2014

Sterrenwachter

De sterrenwachter, een ontwerp van Pippilotta. Boven de orginele kleuren. Beneden de meisjes variant.