zondag 31 maart 2013

Paas icoon

Het paas icoon van Pippilotta. Hier zit behoorlijk wat werk in maar ik hou van die tafereeltjes. Deze ook in Zwolle gekocht samen met het zomer icoon. Die ga ik van de zomer waarschijnlijk meenemen op vakantie. 
Fijne Paasdagen allemaal.

donderdag 28 maart 2013

Kuikentjes

Zijn ze niet schattig!!

dinsdag 26 maart 2013

kaarsendrager

Een eenvoudig werkje voor tussendoor. Maar het resultaat blijft leuk. Ik heb de kaarsendrager in verschillende kleuren gemaakt (lichtgeel staat niet op de foto). Ook leuk om een servet voor op de paastafel.

maandag 25 maart 2013

2 Paashaasjes

Een al wat ouder ontwerp van Atelier Pippilotta. Ik wilde deze al een tijd hebben en heb het ook op de beurs in Zwolle gekocht. Ik heb alleen het mandje door een wat kleiner mandje vervangen. Ik vond het mandje wat in het pakket zat te groot voor aan dat kleine armpje.
Er past alleen geen eitje meer in.

zondag 24 maart 2013

Moeder aarde en wortelkinderen

Een opdracht tussendoor. Moeder aarde en haar wortelkinderen. Ze wonen inmiddels in het Kabouterbos.donderdag 21 maart 2013

Haasje Prik

Haasje Prik is een ontwerp van Atelier Anemoontje.
Ik zag ze op de handwerkbeurs in Zwolle op de stand van Poppejans. In het pakketje zitten 2 verschillende haasjes in het wit. Ik heb er nog een paar extra gemaakt in verschillende tinten bruin. Leuk om in een plantenbakje te steken of voor op de paastafel in een cupcake.

zondag 17 maart 2013

Krokusje

Het krokusje uit het boekje, Het jaar rond van Mieke Stender. Iedere maand een ander bloemetje. Ik heb er alleen een ander mutsje van gemaakt. Ik vond het mutsje in het boekje niet leuk en dat kwam teveel voor het gezichtje te zitten.


woensdag 13 maart 2013

Narcisbolletjes

Al een hele tijd geen foto's geplaatst maar wel veel geknutseld. Voornamelijk lente en paas dingen gemaakt. Ik ben echt toe aan de lente en als die dan niet wilt komen maak ik het gewoon zelf.

De narcisbolletjes zijn een ontwerp van Mieke Stender. Afgelopen weekend was ik weer eens in mijn kasten aan het rommelen op zolder en vond dit stel voor een heel eind in elkaar. De lijfjes, mutsjes en jasjes waren al in elkaar gezet. Een had zelfs al een hoofdje maar geen ogen. Ik moet bekennen na even te hebben gerekend dat ze al zo'n 8 jaar in een zakje onafgemaakt lagen. Nu vond ik het toch echt tijd ze even in elkaar te zetten en hier het resultaat.

Vandaag heb ik alle maaksels van afgelopen weken op de foto gezet en de komende weken zal ik ze op het blog zetten. Binnenkort een krokusvrouwtje, paashaasjes, kuikentjes, paas icoon, haasje prik en vlindertje op het blog. Nu graag gauw de lente buiten.