donderdag 7 november 2013

Metamorfose

Even iets heel anders tussendoor. Een week of 8 geleden kochten wij een caravan. De caravan zag er prima uit maar het interieur was zoals ze dat zo mooi noemen retro. Nou is retro wat mij betreft gewoon een ander woord voor ouderwets.


Alles was donkerbruin met lichtbruin. Het meeste in dit geval donkerbruin. De kussens zijn oranje, donkerbruin en wit. Dus maar aan de slag gegaan om het wat moderner te maken.

 Eerst heb ik de caravan flink schoongemaakt. Toen ik bezig was werd duidelijk dat het plafond er prima uit zag. Het was gewoon vies. Alle licht- en donkerbruine delen zijn in de grondverf gezet. Vervolgens geschuurd, weer schoongemaakt en wit of kaki geverfd. De bovenkastjes en keukenkastjes heb ik beplakt met folie met een steigerhout print. De vloer heeft een nieuw zeil gekregen. Het was een enorme klus maar wel ontzettend leuk om te doen. En het is zo mooi geworden.

Nog wat foto's van ervoor en erna.

 De kussens wilde ik eerst ook vervangen maar zo kunnen ze prima bij het interieur. De 2 retro lampjes blijven hangen en boven de grote tafel wil ik nog zo'n heerlijk kitscherige kroonluchter.

Nu weer lekker met vilt aan de slag.

4 opmerkingen:

 1. Ontzettend mooi! Mag ik vragen waar je dat folie vandaan hebt? groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ingrid,
   Via internet besteld bij behangwereld.nl

   Je hebt ook de plakfolieshop maar daar hadden ze deze even niet meer.
   Groet Caroline

   Verwijderen
 2. wow wat een verschil zeg maar erg leuk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een groot verschil, maar het is erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen