woensdag 13 juni 2012

Jimmy wordt Chris

Het heeft een paar dagen geduurd maar nu is Koen helemaal gek op Jimmy. Of liever gezegd Chris, want hij heeft een naamsverandering gekregen. Van de week zat Koen zijn haar te aaien en zei dat Jimmy wel erg op Chris lijkt. Chris is een jongen die bij Tim (Koen's oudste broer) in de klas zit.
Chris' moeder komt van de Kaapverdische eilanden en heeft van dat heerlijke Afro-haar wat alle kanten op staat. Dus vond Koen het beter dat Jimmy Chris gaat heten. En vanaf dat moment is het dik aan tussen Chris en Koen. Hij speelt nu lekker met hem en zojuist is hij meegegaan naar bed.
Chris slaapt wel in zijn eigen huis (grote houten boerderij). Morgen een drukke dag want hij gaat mee naar Artis en samen met Koen van de glijbaan. Dat zal binnenkort een bad beurt worden voor Chris want als hij er na een dag spelen net zo uit ziet als Koen gaat hij behoorlijk vies worden.

Chris heeft ook nog een kleine knipbeurt gekregen. Koen vond het haar van Chris namelijk iets te lang en kwam heel enthousiast met de schaar aanlopen. En voordat Chris geen haar meer op zijn hoofd zou hebben, heb ik de schaar maar even overgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten